Indiase Hoofdmassage

Dagelijkse drukte kan leiden tot hoofdpijn, vermoeidheid, een stijve nek en pijnlijke schouders. De Indiase hoofdmassage is een ontspannende massage van het hoofd, de nek en schouders. Het zorgt direct voor een ontspannend effect. Geschikt voor  iedere leeftijd en is laagdrempelig. Tijdens de massage  zit je gewoon gekleed op een stoel of kruk,  het is dus overal toe te passen. Je leert tijdens de cursus stap voor stap hoe je deze massage geeft. Duidelijke uitleg in een kleine groep van maximaal 4 personen. Je oefent op elkaar, je geeft dus een massage en je ontvangt zelf ook een massage.

Een Indiase hoofdmassage helpt bij:

-spanningsklachten

-hoofdpijn

-slechte haargroei

-stress

-pijnlijke en vastzittende nek

-schouderpijn

-slaapproblemen

-vermoeidheid en stress

Wil je deze effectieve massage leren? Om toe te passen in je gezin, je kennissenkring, in je salon of praktijk of in de zorg.

De cursus duurt 3 uur, inclusief koffie/thee. Uiteraard ontvang je een reader met informatie en je certificaat na afloop.

De kosten bedragen € 75,00.

Aanmelden voor de cursus kan via mail naar info@praktijk-energieryck.nl . Je ontvangt dan een mail terug met de bevestiging van deelname, met daarbij de datum en tijd.

Afmelden voor de cursus kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de cursusdatum, daarna zal 50 % van het cursusgeld in rekening worden gebracht.