Reiki 1 cursus

Tijdens deze Reiki 1 cursus word je ingewijd in  Reiki, je energiekanalen worden geopend. Je voelt de energie weer stromen door je lichaam, komt weer meer in balans en groeit spiritueel.

In deze 2 dagen durende cursus leer je werken met de  reiki energie.  De handposities op het lichaam worden uitgelegd . Je leert hoe je jezelf kunt behandelen met Reiki energie en anderen Reiki kunt geven. Je leert wat chakra’s zijn en leert de lagen van je aura veld kennen. Uiteraard is er veel aandacht voor de praktische kant en gaan we aan de slag met de zelf behandeling en behandeling van anderen.  Na afloop van deze cursus ben je in staat jezelf te behandelen en kun je anderen een reiki behandeling geven. Je ervaart hoe eenvoudig het is om je eigen energie level op peil te houden en overprikkeling weg te laten stromen.

Deze cursus wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers, zodat er voldoende aandacht is voor jouw persoonlijk.

Na afloop van de cursus ben je in staat om:

-een zelf behandeling toe te passen en je eigen energie level op peil te houden

-anderen een reiki behandeling te geven (zowel een stoelbehandeling als een behandeling op de tafel)

-blokkades in het energiesysteem op te sporen, deze doorbreken en de energie weer te laten doorstromen

-chakra’s (energiecentra in het lichaam) uit balanceren, laten stromen en weer verbinden met elkaar

Kortom: reiki zorgt ervoor je weer in balans komt en weer lekker in je vel komt te zitten! Iedereen kan het leren!

Je ontvangt een uitgebreid cursusboek en een certificaat na afloop.

Deze cursus kost € 195,00.

Heb je vragen of twijfels of deze cursus wat voor jouw kan betekenen neem contact met me op 06-44506483. Dan plannen we een geheel vrijblijvend gesprek hierover.

Aanmelden voor de cursus kan via mail naar info@praktijk-energieryck.nl . Je ontvangt dan een mail terug met de bevestiging van deelname, met daarbij de datum en tijd.

Afmelden voor de cursus kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de cursusdatum, daarna zal 50 % van het cursusgeld in rekening worden gebracht.