Wie is Praktijk Energieryck?

boeddha-praktijk-energieryck-reiki

Over Praktijk Energieryck

Iedereen beschikt over universele levensenergie. Dit is de kracht die ons bij onze geboorte wordt meegegeven. Helaas ontstaan vaak in de loop der jaren blokkade’s door emotionele ervaringen en spanningen. Hierdoor slippen de energiekanalen dicht waardoor deze niet meer in staat zijn voldoende genezende energie door te geven. Hierdoor kunnen ziektes en lichamelijke ongemakken ontstaan.

Energetische behandelingen en massages zetten het lichaam in beweging, zodat de energie weer goed kan doorstromen. Het verminderd stress en spanning,  brengt lichaam en geest weer in balans. Lichaam en geest gaan immers altijd samen!

Elke behandeling is maatwerk: geen enkel mens is hetzelfde. Tijdens een behandeling zal dan ook gekeken worden welke methode bij u past! Deze methode’s zijn een prachtige aanvulling op de reguliere geneeskunde, geen vervangende.

Bij Praktijk Energieryck staan persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel. De praktijk is warm en sfeervol ingericht en beschikt over een eigen parkeerplaats voor de deur.

  


Even voorstellen

Renate ter Weele
Na de middelbare school heb ik de kappersopleiding doorlopen en daaropvolgend jarenlang gewerkt als kapster, een erg leuk beroep, met veel sociale contacten.

Nadien ben ik gaan werken bij www.snelinkt.nl, de webshop van mijn man en mij samen sinds 2003. Een webwinkel in  printercartridges, toners en printers.

In februari 2013 kwam ik in aanraking met Reiki. Dit zorgde voor veel verandering, zowel lichamelijk als emotioneel. Het leidde tot totaal andere inzichten. De opleidingen Reiki en Seichem 1,2 en 3 heb ik met succes afgerond.  Op 4 januari 2014 ben ik ingewijd als Master in Reiki en Seichem 3.

Daarnaast diverse massage cursussen gevolgd met veel plezier.

Diverse opleidingen gedaan met betrekking tot energetisch werken (healing, reading en mediumschap).

Opleiding Aromatherapeut in 2017 succesvol afgerond.

Cursus Access bars gedaan in 2018.

Dorn Therapie en de Breuss massage gevolgd in 2018.

Praktijk Energieryck is ontstaan omdat ik het heerlijk vind om met mensen te mogen werken, en  ze te mogen begeleiden om in hun eigen kracht te gaan staan. Het is mooi om te zien dat mensen ontspannen en blij worden van de behandelingen!

Prakijk Energieryck is onderdeel van Stealx Supplies vof, ingeschreven bij kvk onder nummer 0811 5146.

De openingstijden zijn:

Maandag gesloten

Dinsdag 9.00 tot 17.00 uur

Woensdag 9.00 tot 17 uur

Donderdag 9.00 tot 17.00 uur

Vrijdag 9.00 tot 17.00 uur

Zaterdag 10 tot 16.00 uur

Het adres is de Pol 3a in Losser, parkeren kan op onze eigen inrit, gewoon recht voor de deur.

IMG_6833IMG_6828IMG_6829IMG_6831