Kruidenstempel Massage

Een kruidenstempel Massage is van oorsprong een oosterse massage met verwarmde kruidenbundels, gevuld met reinigende, activerende en ontspannende kruiden.

De kruidenmix bestaat o.a. uit:  Alpina officinarum (galangal), Gember/Zingeber, Kaffir Limoen, Citroen Gras, Patchouli, Eucalyptus.

Tijdens een kruidenstempelmassage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.Het brengt verlichting bij spierpijn, reuma, jicht, spierdystrofie.

Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam. Heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend.

 

Een massage met kruidenstempels dringt diep door in de huid. Deze massage activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop. De kruiden ontslakken, regenereren en verzorgen de huid op intensieve wijze.   De warmte heeft ook een positieve invloed op de doorbloeding.  Hierdoor kunnen schadelijke stoffen in gespannen spieren en in de huid beter en sneller worden afgevoerd. De aroma’s van de kruiden werken helend en ontspannend, onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden. Deze massage zet je lichaam dus flink in beweging, maar zorgt te gelijkertijd voor diepe ontspanning en rust. Het lichaam zal nog uren na deze massage tintelen.

Een kruidenstempelmassage zorgt voor:

*verzorging van de huid en de organen

*regeneratie van de huid

*activeert de lymfebanen

*snellere afvoer van afvalstoffen uit het lichaam

*betere doorbloeding

*betere spijsvertering

*diepe rust en ontspanning

*betere doorstroming van energie

*beter slapen

*maakt huid zijdezacht en strakker

*gezonde uitwerking op spieren en gewrichten

*ondersteunt bij afvallen door de afvoer van vocht of oedeem

De kruidenstempel massage is uitermate geschikt voor bij problemen met pijnlijke spieren en gewrichten. Het brengt verlichting bij spanningen, reuma, artrose, acute en chronische spierpijn en fibromyalgie.

De kruidenstempel massage is NIET geschikt tijdens zwangerschap.

Aangeraden wordt om na de massage meer water te drinken, zodat de vrijgekomen afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten.

Kruidenstempel Massage  duurt 60 minuten en kost € 65,00.

Afbeeldingsresultaat voor kruidenstempelmassage