Access Bars

Access Bars is een zachte behandelwijze waarmee je het lichaam in staat stelt om oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Daardoor ontstaat er ruimte en rust, die ruimte kun je gebruiken om eindelijk het leven te gaan leiden waar je naar verlangt. Access Bars is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien, waardoor het mogelijk wordt gedragspatronen, vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

De bars (=banen) is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen door en om het hoofd vormen. Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven. Alle patronen die gevormd zijn in de loop van je leven en zich hebben vastgezet in je hoofd en lijf kunnen een blokkade veroorzaken. Die blokkade zorgt ervoor dat je niet lekker in je vel zit. Je kunt je hoofd zien als een computer, alles ligt erin opgeslagen. Je kunt de bars eigenlijk goed vergelijken met het defragmenteren van de harde schijf van je computer, je ruimt oude bestanden op waardoor er meer ruimte komt voor nieuwe bestanden en mogelijkheden.

Hoe werkt het? Door deze specifieke punten te activeren wordt het mogelijk  om de spanningen en oude ballast los te laten en zullen de energiebanen  weer gaan stromen.

In totaal zijn er 32 punten. Deze punten zijn verbonden met een aantal levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn: geld, relaties, vreugde en verdriet, lichaam en seksualiteit, ziekte en gezondheid en nog veel meer.

Een access bars behandeling voelt als thuiskomen, je komt weer in contact met jezelf. Het is een mooi en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen. Tijdens de behandeling lig je gewoon gekleed op de behandeltafel, de punten op je hoofd zullen zachtjes aangeraakt worden.

Iedereen is natuurlijk uniek en anders. Na afloop van de sessie zul je je ontspannen voelen. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters. Iets beters, creatiever en liefdevoller richting jezelf. Nieuwe mogelijkheden ontdekken en weer in je eigen kracht kunnen gaan staan.

Hoeveel sessies er nodig zijn is van te voren niet in te schatten, het kan zijn dat 1 sessie al voldoende is. Maar het kan ook zijn dat er meerdere sessies nodig zijn.

Tevens kun je de access bars preventief gaan gebruiken, zie het als een soort van onderhoud van je lichaam en geest. Je bent dat toch waard!

Blijf je hangen in oude patronen?

Heb je het gevoel dat je niet verder komt?

Ben je moe en heb je weinig energie?

Wil je stappen zetten op weg naar een nieuwe toekomst?

Op zoek naar nieuwe creatieve ideeën en groei?

Dan is access bars de manier om daarmee te beginnen!!

Tijdens een access bar behandeling wordt er veel in gang gezet, dit proces kan uiteraard nog lange tijd nawerken.

Een access bars sessie duurt 60 minuten  en kost €60.

Een access bars sessie in combinatie met 60 minuten ontspanningsmassage, 120 minuten €90.

Deze sessies sluiten mooi aan bij de reguliere gezondheidszorg, ze zijn echter nooit een vervanging hiervoor!

DUTCH-Access-Bars-Headchart-facebook-869x1024