Wat is Reiki

reiki-balans-lichaam-geest1

Wat is Reiki ?

Reiki is een oorspronkelijke Japanse helingswijze. Bij Reiki  wordt er gewerkt met energieën, die worden doorgegeven via de handen. Ook wel handoplegging genoemd. Reiki  houdt in dat lichaam en geest weer energie krijgen om zichzelf in balans te brengen.

Reiki kan uw klachten wegnemen

Wanneer u geen klachten heeft, zijn er in uw energiebanen geen blokkades en kan de benodigde energie gemakkelijk en vloeiend door uw lichaam stromen. Wanneer u wel klachten ondervindt, zijn er blokkades en kan de energie niet meer volop door uw lichaam stromen of stagneert zelfs in sommige gevallen. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld minder energie (futloos) of kunt u zich zelfs ziek voelen.

Door mijn handen te plaatsen op verschillende plekken op of boven uw lichaam, zal de energie zijn werk doen en een plek zoeken waar deze energie het hardste nodig is. Blokkades worden weggenomen en het lichaam wordt er toe aangezet om zichzelf te herstellen.  Reiki  energie  werkt in  de chakra’s, meridianen en aura lagen. Tevens is het mogelijk tijdens de behandeling te werken met edelstenen. De combinatie Reiki en edelstenen geeft een extra verdieping aan de healing.

Zo komen uw lichaam en geest weer in balans, op zowel lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

Hoe verloopt een Reiki  behandeling?

Bij een Reiki  behandeling ligt u, in kleding waarin u zich totaal kunt ontspannen, op een comfortabele massagetafel. Als eerste behandel ik de basisgebieden: uw hoofd, borstgebied en buik. Heeft u bijvoorbeeld last van uw heup of knie, kan ik dat deel van uw lichaam ook behandelen. Na de voorkant van uw lichaam te hebben behandeld, draait u zich op uw buik en behandel ik uw rug. Een reiki behandeling duurt ongeveer een uur, de kosten bedragen € 50.

Het is tevens mogelijk een reiki behandeling te combineren met een massage. Ervaar de ontspannende werking van een massage in combinatie met de helende werking van een reiki behandeling!

Deze reiki massage duurt 90 minuten, de kosten bedragen € 65.

Woont u niet in de buurt of bent u niet in staat om naar de praktijk te komen? Reiki behandeling op afstand is ook mogelijk, de behandeling duurt dan 30 minuten €27,50. Vooraf te betalen via bankoverschrijving of betaalverzoek.