Cursus Ontspanningsmassage

Tijdens de cursus ontspanningsmassage leer je hoe:

-je een uitgebreide lichaamsmassage geeft (rug, nek, schouders, armen, handen, benen en voeten)

-wat de contra indicaties zijn

-welke soorten oliën er zijn en wat hun werking is

Deze massage werkt ontspannend, revitaliserend, weerstand verhogend en stimuleert de huid. Tijdens de massage wordt de doorbloeding van de huidweefsels gestimuleerd, afvalstoffen worden afgevoerd en de stofwisseling verbeterd.  Stress, overbelasting of vermoeidheid blijven vaak vastzitten in je lichaam. Tijdens een massage wordt het lichaam in beweging gezet. Overtollige spanning en afvalstoffen worden weggemasseerd,  waardoor je weer lekker in je vel komt te zitten. Na afloop van de massage voelt u zich weer energiek en ontspannen! Het brengt dus lichaam en geest weer in balans.

Een ontspanningsmassage zorgt voor:

*een verbeterde doorbloeding van uw huid en weefsels

*algehele ontspanning

*meer bewegingsvrijheid doordat de spieren en huidweefsels soepeler zijn

*verbetering stofwisseling

*afvoer van afvalstoffen

*beter in balans

Tijdens deze cursus oefen je op elkaar, je ontvangt dus een massage en geeft een massage. Kleine groepen van maximaal 4 personen zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Deze cursus duurt 1 dag van 10 tot 16 uur en kost €150,00. Je ontvangt een reader met de doorgesproken informatie en na afloop je certificaat.

Meer informatie of aanmelden kan via info@praktijk-energieryck.nl of bel/app 06-44506483.

Aanmelden voor de cursus kan via mail naar info@praktijk-energieryck.nl . Je ontvangt dan een mail terug met de bevestiging van deelname, met daarbij de datum en tijd.

Afmelden voor de cursus kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de cursusdatum, daarna zal 50 % van het cursusgeld in rekening worden gebracht.

13782043_1776168655998685_4777701441140548351_n (1)