Seichem cursus

Wil je leren werken met de krachtige Seichem energie? Spiritueel verder groeien? Leren hoe je jezelf en anderen kunt behandelen met Seichem energie? Dan is een Seichem cursus wat voor jouw!

Seichem bestaat uit vier verschillende stralen (energieën) die samenwerken met de vier elementen aarde, water, lucht en vuur. Seichem werkt zowel op het lichaam als in de aura, via meridianen en chakra’s en geeft daardoor een krachtige healing.

*het aarde element is verbonden met de Reiki energie, deze grondt/aardt alle andere helingsenergieën.
*het element water is verbonden met Sophi-El  energie, deze werkt op het emotionele vlak.
*het element vuur is verbonden met Sakara energie, deze werkt zowel in de aura als in het fysieke lichaam.
*het element lucht is verbonden met Angelic Light, deze werkt op mentaal gebied, geeft kracht aan het gesproken woord.

Tijdens de SEICHEM 1 cursus wordt je ingewijd, je energie frequentie wordt verhoogd en je energiekanalen worden geopend. Je leert hoe je een zelfbehandeling toepast en hoe je anderen kunt behandelen. Er is veel aandacht voor de praktische kant, je geeft tijdens de cursus behandelingen.

Deze cursus wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 2 deelnemers, zodat er voldoende aandacht is voor jouw persoonlijk. De cursus duurt 3 dagdelen. Je ontvangt een uitgebreid cursusboek en je certificaat. Mocht je het prettig vinden om een prive cursus te volgen kan dat ook. De Seichem 1 cursus kost €200,00 , datum in overleg.

 

SEICHEM 2 cursus verhoogd je energie frequentie, zodat je in staat bent een diepere en intensievere Seichem behandeling te geven. Je leert welke symbolen er zijn en hoe je er mee werkt. Je leert op afstand te behandelen.  Tijdens deze cursus ontvang je een extra initiatie: de inwijding van het Violette Vuur. Deze zorgt ervoor dat je blokkades los kunt laten en kunt transformeren in het Violette Vuur. Uiteraard ontvang je van deze inwijding ook een certificaat.

Deze cursus wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 2 deelnemers, zodat er voldoende aandacht is voor jouw persoonlijk. De cursus duurt 3 dagdelen. Je ontvangt een uitgebreid cursusboek en je certificaat. Mocht je het prettig vinden om een prive cursus te volgen kan dat ook. De Seichem 2 cursus kost €250,00 , datum in overleg.

 

SEICHEM MASTER is een traject. Hierbij leer je hoe je anderen in kunt wijden in de Seichem energie. Je schrijft je eigen cursusprogramma. Dit traject altijd 1 op 1, kosten voor dit traject bedragen €500,00.

Meer weten? Dat kan tijdens een geheel vrijblijvend gesprek 06-44506483.

Afbeeldingsresultaat voor seichem