Reiki verdieping 1

Heb jij reeds je Reiki 1 cursus gedaan en heb je behoefte aan diepgang, verdere ontwikkeling en groei?

Tijdens deze dag gaan we in op het spijsverteringssysteem. Spijsvertering staat natuurlijk niet alleen voor de vertering van je eten en drinken. De energetische kant wordt ook belicht: de verwerking van emoties en gebeurtenissen in het verleden.

De onderwerpen die aan bod komen:

-welke organen er betrokken zijn bij de spijsvertering.

-op welke plaats bevinden zich de organen in het lichaam en wat is hun werking. Zowel de fysieke als de energetische kant zullen worden belicht.

-organen en emoties. Welke invloed heeft dit op de energieflow.

Je kunt deelnemen aan deze verdieping indien je Reiki 1cursus al hebt gedaan. Er wordt gewerkt met een kleine groep van maximaal 4 personen, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Je ontvangt een reader met de besproken informatie en een certificaat van deelname. De kosten bedragen €125 voor deze cursus.

Heb je vragen of twijfels of deze cursus wat voor jouw kan betekenen neem contact met me op 06-44506483. Dan plannen we een geheel vrijblijvend gesprek hierover.

Aanmelden voor de cursus kan via mail naar info@praktijk-energieryck.nl . Je ontvangt dan een mail terug met de bevestiging van deelname, met daarbij de datum en tijd.

Afmelden voor de cursus kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de cursusdatum, daarna zal 50 % van het cursusgeld in rekening worden gebracht.